by sandra faassen

hoe het allemaal begon

Als klein meisje zat ik al achter de naaimachine om op basis van mijn eigen schetsen en ontwerpen poppenkleertjes te maken. Dit groeide uit tot een levenslange hobby van wekelijkse naailessen, patronen schetsen, tekenen en kleding maken.

De vakschool voor Mode & Kleding was dan ook een logische keuze. Na 11 jaar in de kledingindustrie te hebben gewerkt, kriebelde het weer en heb ik mijn vakgebied uitgebreid met Visagie en Haarstyling. De professionele opleiding bij Dik Peeters in Amsterdam vormde de perfecte basis om mijn creativiteit te bewerkstelligen in de fotostudio, waar ik een aantal jaren fijn heb gewerkt. Weliswaar miste ik de commercie en het op pad zijn naar mijn klanten.

Dit was de reden dat ik daarna als sales manager aan de slag ben gegaan bij een internationaal haarcosmetica merk.

En nu...nu ga ik mijn meisjesdroom waarmaken, namelijk mijn eigen look creëren. Na 20 jaar werkervaring op alle vakgebieden kan ik als een topstyliste, visagiste & haarstyliste aan de slag. Dit in combinatie naast mijn agentschap voor EVO & 0039. “Mijn stijl is een unieke mix van verschillende materialen, stijlen en accessoires, maar nog veel belangrijker, wat is jouw stijl?”

Nieuwsgierig? Kijk dan even bij Agency, Stylingguide, Visagie & Haarstyling voor alle details!