previa

de producten van Natural Haircare Previa Italia

Wij geloven in de perfectie van de natuur en verplichten ons ertoe om dit te behouden met pure producten, verrijkt met gecertificeerde actieve bestanddelen. Onze samenstellingen zijn extra zacht omdat ze vrij zijn van agressieve surfactanten, parabenen, aardoliederivaten, lanoline, kunstmatige kleurstoffen en ingrediënten van dierlijke oorsprong.

Voor onze producten worden zuivere en fijne ingrediënten gebruikt. De reinigingsmiddelen zijn veilig en niet-agressief, ideaal voor de kwetsbare en gevoelige huid. De nieuwstegeneratie conditionerende bestanddelen is van plantaardige oorsprong, veilig, delicaat en 100% biologisch afbreekbaar. De conserveringsmiddelen worden ook voor de voedingsmiddelenindustrie gebruikt en zijn dus veilig en goed verdraagzaam.

Het gebruik van zuivere en fijne stoffen zorgt ervoor dat de haarvezel zich uit zichzelf herstelt, wat het haar zijn natuurlijke schoonheid teruggeeft. De positieve effecten van het gebruik van natuurlijke producten zijn na enkele keren te zijn aangebracht al duidelijk zicht- en voelbaar. Houd vol om het gewenste resultaat te bereiken. Geloof in natuurlijke schoonheid en ontdek de voordelen ervan.

Een natuurlijke en zachte kleuring, zonder ammoniak, gemaakt met ingrediënten van plantaardige oorsprong, gecertificeerde etherische oliën en actieve botanische bestanddelen. Ontworpen om het haar tijdens de inwerktijd te laten revitaliseren, garandeert een perfecte dekking van grijs haar en een heldere glans met natuurlijk effect. Een keuze uit koele tinten geïnspireerd door natuurlijke kleuren voor een authentieke, langdurige kleur. Palet met koude tinten. Keuze uit 69 nuances, die geïnspireerd zijn op de natuur en haar kleuren.

producten

de producten van Natural Haircare Previa Italia