“Beauty begins the moment you decide to be yourself”

Coco Chanel

Als freelance visagiste en haarstyliste maak ik het mooiste van wie jij bent. Werkend in een fotostudio of ergens op locatie voor een professionele opdracht. Uiteraard zijn er nog talloze andere gelegenheden waarvoor ik kan werken. Jij wilt er net iets mooier uitzien en daar graag een professionele visagiste en haarstyliste voor in willen schakelen. Dat kan! Op basis van een uurtarief bespreken we je wensen en verzorg ik je haar en make-up.

persoonlijke workshop

Heb jij behoefte aan persoonlijk make-up, haar en stylingadvies? Samen gaan we in een persoonlijke workshop bekijken wie jij bent, wat je graag wilt en waar je tegenaan loopt. Wat zijn de aandachtspunten? Door middel van mijn persoonlijke tips en advies kunnen we nét dat onderscheid maken om er op een andere manier uit te zien.

bruiloft

Wil je graag relax thuis zijn op de grote dag van? Dat kan! Graag kom ik op deze speciale dag naar je toe om je ontspannen op te maken en je haren te stylen. Niet de deur uit te hoeven. Voorafgaand aan een proefopdracht, weten we hoe jij wilt stralen op die ene bijzondere dag. Wil je dat ik je help met je jurk of dat ik je moeder, zus of iemand anders help met make-up of haar dat kan, ik informeer je graag over de mogelijkheden.

Make-up workshop 'schot in de roos!'

Testimonial

Het kerstcadeautje wat ik aan mijn 3 dochters (17-19-21 jaar) gaf was een schot in de roos! Een make-up workshop bij Madam S is een ware beleving. In de studio van Sandra stond alles al klaar, en werden we hartelijk ontvangen. We keken onze ogen uit en voelden ons gelijk op ons gemak mede door de mooie studio, de geurende thee, geserveerd in de mooiste theekopjes en de heerlijke hapjes. Zelfs een glaasje Prosecco ontbrak niet. Sandra is een hele fijne gastvrouw en bovenal heel erg kundig als het om haar vak gaat. We mochten onze eigen make-up spulletjes meebrengen en Sandra ging samen met ons bekijken hoe we deze het beste kunnen gebruiken. Ze gaf ons goede adviezen en mochten ook van al haar professionele producten gebruik maken. Het was voor ons een hele leerzame middag en vooral ook erg gezellig. Ik kan het iedereen aanbevelen. Heel erg leuk!

Irma Bijveld

Stylings fotoshoot Exclusief

Een make-over van jezelf en dit professioneel vast laten leggen op foto? Een mooi cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Als styliste, visagiste en haarstyliste zoeken we samen de beste styling voor jouw shoot. Wat wil je graag en wat zou je als resultaat willen zien? Boudoir? Fashion? En met welke touch! Tijdens je fotoshoot ben ik je persoonlijke stylingguide en help ik je van begin, tijdens en tot einde van de shoot. Ik zorg ervoor dat de shoot met alle puntjes tot in de perfectie wordt uitgewerkt... geen glans of vermoeide make-up tijdens de shoot, het haar in de perfecte val, je mooie outfit in de perfectie op de foto. Wil je graag hulp voor je exclusieve shoot, dan kan ik als persoonlijk styliste met jou je kast induiken om kleding en accessoires te zoeken voor de juiste styling. 

Samenwerkend met diverse vakfotografen kunnen we je wensen bespreken en een persoonlijke sessie laten maken. Elke fotograaf heeft zijn eigen stijl en mogelijkheden. Samen bekijken we wat je graag zou willen en wie het beste bij je past. Daar help ik je bij. Laat je inspireren door de onderstaande links.

Samenwerkende vakfotografen:
Elize Bloks, Eyequote Fotografie + Beeldbewerking www.eyequote.nl
Mireille Poeisz, Fine Art Boudoir www.mireillepoeisz.com
Ronald Goudberg, Goudfotografie www.goudfotografie.nl